Bivša zvijezda boy banda optužila Taylor Swift za ‘sotonske’ rituale na koncertima

Autor:

FILE - Taylor Swift performs at the Monumental stadium during her Eras Tour concert in Buenos Aires, Argentina, Nov. 9, 2023.  Universal Music Group, which represents artists including Taylor Swift, Drake, Adele, Bad Bunny and Billie Eilish, says that it will no longer allow its music on TikTok now that a licensing deal between the two parties has expired.  (AP Photo/Natacha Pisarenko, File)

AP Photo/Natacha Pisarenko

Bivša zvijezda irskog boy banda Boyzone Shane Lynch optužila je američku pjevačicu Taylor Swift za izvođenje “sotonskih rituala” tijekom njene turneje Eras.

Globalna pop senzacija trenutno nastupa na rasprodanoj svjetskoj turneji, upravo je održala sedam koncerata u Sydneyju i Melbourneu, a ovog ljeta nastupit će u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj u sklopu europskog dijela turneje.

Lynch (47) se u mladosti bavio vidovnjaštvom i prizivanjem duhova i tvrdio je da su ga opsjedali zli duhovi pa se 2003. preobratio na kršćanstvo. Rekao je da Taylor Swift i mnogi drugi pop umjetnici izvode “demonske rituale”, a da publika to “čak i ne shvaća”.

“Kada gledate koncerte mnogih umjetnika, često su njihovi nastupi sotonistički rituali uživo pred 20.000 ljudi, a oni to ne prepoznaju”, rekao je.

Referirajući se na njen scenski kostim tijekom izvođenja pjesme ”Evermore”, u kojem ona nosi ogrtač, a njezini prateći plesači drže svjetiljke, naglasio je: “Vidjet ćete da nose kapuljače, maske i izvode ceremonije s vatrom.”

“Taylor Swift, jedna od najvećih umjetnica na svijetu, ima dva ili tri različita demonska rituala s pentagramom na tlu i razne sotonske elemente na pozornici. Ali mnogim ljudima to je samo umjetnost i to tako vide, nažalost”, rekao je za irske novine Sunday World.

Lynch je također priznao da je prestao slušati hip hop i grime zbog “skrivenih sotonističkih” poruka i “zla” skrivenog u “ritmu” te glazbe.

Lynch nije prva osoba koja je iznijela takve tvrdnje, a neki obožavatelji nedavno su tvrdili da je pokazala ”znak rogova”, sotonistički simbol, dok je izvodila svoj hit ”Cruel Summer”. Njen pokret rukom postao je viralan na društvenim mrežama i mnoge naveo na tvrdnje da je Taylor Swift sotonistica.

Taylor Swift zadesio je još jedan neugodan problem: samo nekoliko sati nakon što je privatnim zrakoplovom napustila zračnu luku u Sydneyju, njezin otac Scott Swift optužen je u utorak ujutro za napad na lokalnog fotografa.

Prema izvješćima lokalnih medija, tužbu je podnio fotograf koji je čekao Taylor Swift i njezina oca Scotta Swifta na pristaništu Sydney Harbour nakon što su se vratili s noćnog krstarenja.

Iako policija Novog Južnog Walesa nije izravno imenovala Scotta Swifta (71), rekli su da istražuju incident koji je uključivao muškarca te dobi.

Tree Paine, glasnogovornica pjevačice, rekla je za časopis Rolling Stone da su se dvije osobe “progurale” prema pratnji kada se navodni incident dogodio. “Dvije osobe agresivno su krenule prema Taylor Swift, zgrabile osobe iz njezina osiguranja i prijetile da će baciti članicu osoblja u vodu”, rekla je Tree Paine.

Fotograf Ben McDonald rekao je AP-u da je dobio udarac šakom u obraz. “Tamo je bilo četvero ili petero zaštitara i u jednom trenutku je jedan počeo gurati svoj kišobran u mene i moj fotoaparat, a zatim je Taylor Swift ušla u auto. Onda je netko drugi naletio na mene i udario me šakom u lijevi obraz. U 23 godine rada nikada me nitko nije napao i udario šakom”, rekao je McDonald.

Sljedeći koncert Taylor Swift održat će u Singapuru 2. ožujka.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.