Bivša žena brani bivšu ženu Jacka Whitea

Autor:

Press

Nakon što je novinar Lachlan Markay javno putem Twittera napao Meg White, bubnjaricu grupe White Stripes i bivšu suprugu Jacka Whitea, tvrdeći da ne zna bubnjati i da bi bend bio puno uspješniji bez nje, u njezinu je obranu stala druga bivša žena Jacka Whitea.

Neukusni napad novinara Lachlana Markaya na Meg White komentirao je ovih dana i sam Jack White i to pjesmom. Kroz pjesmu je White napao spomenutog novinara optuživši ga da je demon, kukavica i vampir koji traži krv. Svejedno, naglasio je da nam je svima potrebno manje negativnosti u životu.

Novinar Lachlan Markay nedavno je izazvao raspravu nakon što je umijeće sviranja bubnjeva Meg White nazvao užasnim i sugerirao da bi pjesma ‘Seven Nation Army’ bila puno bolja da je imala barem u pola boljeg bubnjara. U twitu koji je u međuvremenu izbrisao, napisao je: “Tragedija grupe White Stripesa je što bi bili bolji da su imali boljeg bubnjara. Znam da je to pažljivo izrađen zvuk ali mi je žao što je Meg White bila užasna.“

Mnogi su stali u obranu Meg White, uključujući Jackovu bivšu suprugu Karen Elson, koja je napisala: “Ne samo da je Meg White fantastična bubnjarica, Jack je također rekao da White Stripes ne bi bili ništa bez nje. Poručujem novinaru koji ju je osudio da drži ime bivše žene mog bivšeg muža podalje od svojih jeb… usta.”

Meg je u prošlosti bila bombardirana kritikama na račun svog stila bubnjanja. Međutim, iako su je takvi napadi i komentari ponekad uznemirili, mržnja ju je samo potaknula da bude sve bolja. Povodom tih napada svojedobno je izjavila: “Cijenim druge vrste bubnjara koji sviraju drugačije, ali to nije moj stil ili ono što odgovara bendu. Ponekad dobijem kritiku i prolazim kroz razdoblja u kojima mi to stvarno smeta. Ali onda razmislim o tome i shvatim da je to ono što je stvarno potrebno ovom bendu.”

The White Stripes zauvijek su se razišli 2011. godine.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.