BILLIE EILISH ‘Samozadovoljavanje mi puno pomaže u životu. Trebala bih dobiti doktorat iz masturbacije’

Autor:

Billie Eilish performs during the Power Our Planet concert on the sideline of the Climate Finance conference in Paris, Thursday, June 22, 2023. World leaders, heads of international organisations and activists are gathering in Paris for a two-day summit aimed at seeking better responses to tackle poverty and climate change issues by reshaping the global financial system. (AP Photo/Lewis Joly)

Lewis Joly

Američka pjevačica Billie Eilish želi da se prestane stigmatizirati način na koji se mnogi u javnosti odnose prema ženama koje otvoreno i bez srama govore o svojoj seksualnosti. U novom intervjuu za Rolling Stone, pjevačica je otkrila da joj je masturbacija pomogla da pronađe “ljubav prema svom tijelu koju zapravo nikada nisam imala”.

U razgovoru s urednicom magazina Angie Martoccio, Billie Eilish je rekla da razgovara o seksu “kad god mogu” da se opusti i dodala da je to “doslovno moja omiljena tema”. Također je komentirala kako mnoge ljude “uznemiruju” žene koje “vrlo otvoreno govore o svojoj seksualnosti”.

“Moje žensko iskustvo je takvo da se na to gleda na čudan način. Razgovor o tome je neugodan i to bi se trebalo promijeniti. Pitali ste me što radim da se opustim? Samo kažem da te to sranje zaista ponekad može spasiti. Iskreno, stvarno ga mogu preporučiti”, rekla je Billie Eilish.

Bille Eilish je puna hvale prema masturbaciji koja je odigrala veliku ulogu u njezinu suočavanju s “ekstremnim tjelesnim problemima i dismorfijom koje sam imala cijeli život.” Tjelesni dismorfni poremećaj javlja se kod osoba koji smatraju da je njihovo tijelo premalo ili nedovoljno mišićavo, zbog čega se fiksiraju na misao da nešto nije u redu s takvim izgledom, da svi vide nedostatke na njihovu tijelu i da ga treba promijeniti.

“Možda otkrivam previše detalja o sebi, ali samozadovoljstvo je ogroman dio mog života i puno mi pomaže”, rekla je i otkrila zašto voli masturbirati ispred ogledala. “Djelomično zato što je seksi, ali također utječe na to da sam sirovo i duboko povezana sa sobom i svojim tijelom… Kad gledam sebe u ogledalu i razmišljam ‘trenutačno izgledam stvarno dobro’, to mi uvelike pomaže.”

Našalila se da bi trebala dobiti “doktorat znanosti iz masturbacije” i nastavila: ”Možete stvoriti atmosferu da izgledate dobro, prigušiti svjetlo, obući odjeću koja vam paše i biti u položaju koji vam najviše odgovara. Naučila sam da mi je promatranje sebe kako sam sretna pomoglo da volim samu sebe, da prihvatim svoju osobnost i osjećam se moćno i ugodno.”

Billie Eilish rekla je da naslov njezina albuma ”Hit Me Hard and Soft” koji izlazi 17. svibnja dolazi od naziva audioprograma u računalnoj aplikaciji Logic Pro, a na kraju je bio “savršena slika onoga što ovaj album nudi” i njezina stava prema životu.

“To je nemoguć zahtjev: ne može vas netko snažno ili lagano udariti u isto vrijeme. Prilično sam ekstremna osoba i jako volim kada su stvari fizički jako intenzivne, ali volim i kada su vrlo nježne i slatke. Želim dvije stvari odjednom. Smatrala sam da je to dobar način da se objasni kakva sam osoba i sviđa mi se što to nije moguće”, rekla je.

Ona i njezin suradnik FINNEAS rekli su da je album „cjelovito djelo” i da su željeli stvoriti iskustvo “padanja u svemir na albumu” i pronalaska “cijelog djela koje volite slušati, od vrha do dna.”

To objašnjava zašto Billie Eilish ne želi objaviti nijedan singl s albuma. “Svaki put kad izvođač kojeg volim objavi singl koji nije povezan s albumom, sklona sam da ga zamrzim. Zaista ne volim kada su stvari izvan konteksta. Ovaj album je kao obitelj: ne želim da ijedno malo dijete bude usamljeno usred sobe”, rekla je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.