Bijesna Karlovčanka u porukama vrijeđala sina, evo kako je kažnjena

Autor:

Pedesetogodišnja majka iz Karlovca proglašena je krivom i osuđena jer je u putem poruka na mobitelu vrijeđala svojeg sina (18) zbog loših ocjena u školi. Sud je utvrdio kako je lani u rujnu počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vrijeđajući ga pogrdnim riječima.

“Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti”, napisala je majka sinu, prenosi portal Danica.

Na sudu je izjavila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijim ponašanjem, te odustankom od izvanškolskih aktivnosti.

“U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim”, rekla je majka na sudu.

Sin je, pak, na ročištu rekao kako ga je “uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije, ali to nije povrijedilo njegovo dostojanstvo”.

“Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sad studiram u Zagrebu”, izjavio je sin.

Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.

OZNAKE:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.