BIJELI DIM S POLJUDA Hajduk ima svog vođu! ‘Ivan Bilić novi je predsjednik uprave’

Autor:

photo: HNK Hajduk

photo: HNK Hajduk

Ide se normalnim slijedom, a ne onako kako je narod krenuo nagađati, s imenovanjem novom trenera pa tek onda uprave. Hajduk je krenuo logično. Od vrha

Najprije novi predsjednik pa onda novi sportski direktor pa onda šef struke prve momčadi. Tako nalažu i pravila posla i pravila struke i zdrav razum.

I tako Hajduk i radi svoje renoviranje na najvišim klupskim pozicijama. Na najvišim pozicijama! S Poljuda su i službeno, na klupskim stranicama objavili kako imaju – novog predsjednika.

ŠJOR ŠPACO, ZA SVA VRIMENA ‘Mi osam šansi, oni deset, koji bunker?! Ostavi se novinarstva, brate’

Novi čelnik čovjek Hajduka, prema najavama koje su u javnosti već kolale danima, je gospodin – Ivan Bilić

Ivan Bilić novi je predsjednik Uprave HNK Hajduk. Gospodin Bilić rođen je 19. listopada 1976. godine u Splitu, ekonomist je sa završenim studijem u Georgia State University, financijski savjetnik te privatni poduzetnik.

Poslovnu karijeru započeo je u zagrebačkoj podružnici tvrtke Ernst & Young. Radio je još kao direktor financijskog kontrolinga u Addiko banci, Chief financial officer u Rimac automobilima, direktor u reviziji tvrtke Mazars Cinotti, direktor tvrtke Jumpin, a zatim osniva i vlastitu tvrtku za financijsko savjetovanje i pružanje konzultantskih usluga Eonea savjetovanje.

TKO JE NOVI VOĐA HAJDUKA? Navijač, ali nikad Torcida. Gorostas, poslovni čovjek. Uvijek uz Hrvatsku i Vatrene

Prije dolaska u Hajduk obnašao je funkciju predsjednika Uprave tvrtke Presoflex gradnja iz Požege.

Radeći za tvrtke Ernst & Young i Mazars Cinotti bavio se vođenjem niza projekata nadzora UEFA-e, procesima licenciranja HNS-om i Nogometnom Federacijom BiH te nadzorom korištenja sredstava FIFA-e od strane HNS-a‘, objavili su iz Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.