Hina

BERNARDIĆ ODGOVORIO HDZ-U: “Plenkoviću tko je lagao? Marić ili Ramljak?”

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković izjavio je u nedjelju kako je osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor jedan od prioriteta ove Vlade, a ukoliko SDP nastavi opstruirati rad Sabora, moguće je da će HDZ to povjerenstvo osnovati sam, javlja N1 televizija.

“I to je jedna od opcija. Ako kolege iz SDP-a nastave s ovakvim igrama, mi ćemo razmisliti o tome da bez njih osnujemo povjerenstvo. Ne želimo nositi teret lažnih optužbi koje dolaze od strane SDP-a da mi nešto izbjegavamo i da se bojimo osnivanja povjerenstva. Ne – ako će to trebati dokazati, mi ćemo dokazati i na taj način”, rekao je Jandroković odgovarajući na pitanja novinara nakon polaganja vijenaca na groblju Mirogoj u povodu Dana neovisnosti.

“Bit će onako kako mi odlučimo da će biti. Mi smo većina, mi imamo odgovornost, njihove igre i igrice nas ne zanimaju”, poručio je.

Na njegovu izjavu reagirao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić koji je sve nazvao – farsom.

”Jandroković prijeti da će HDZ sam sa sobom osnovati povjerenstvo za Agrokor. Kakva farsa! Tri mjeseca ne žele osnovati povjerenstvo, odgađaju skrivaju i muljaju. Plenkoviću tko je lagao? Marić ili Ramljak?”, upitao je Bernardić.

Posted by SDP Hrvatske on Sunday, October 8, 2017

Komentiraj