Bayernov liječnik: Guardiola živi u stalnom strahu

epa

Bayernov liječnik Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt (75) ocijenio je kako trener Pep Guardiola živi u stalnom strahu, te da su mu rezultati važniji od zdravlja igrača.

Muller-Wohlfahrt bio je klupski liječnik u Bayernu od 1977. do travnja 2015. godine, kada je napustio klub zbog nesuglasica sa Guardiolom. U Bayern se je vratio u listopadu prošle godine kada je trener ponovno postao Jupp Heynckes.

“Guardiola nije mogao podnijeti moj status u klubu i koristio je svaku priliku kako bi me nasamario. U potpunosti je zanemarivao savjete liječnika i mislio je kako je on najpametniji i da sve zna. Može se reći da su mu rezultati bili važniji od zdravlja igrača”, kazao je Muller-Wohlfahrt u intervjuu za jednu njemačku tv-postaju kojeg su prenijeli i britanski mediji.

“Guardiola nema samopouzdanja i čini sve što može da bi to sakrio. Zbog toga živi u stalnom strahu, a prvenstveno ga je strah od gubitka moći i autoriteta”, izjavio je Muller-Wohlfahrt.

Guardiola je bio trener Bayerna od 2013. do 2016. godine, a sada je na kormilu Manchester Cityja, koji uvjerljivo vodi u Premier ligi.

Komentiraj