Bandićev prijatelj Sergej Ivanović: “Bandić mi je umro u kući, šalili smo se, najednom u sekundi šok”

Milanu Bandiću pozlilo je u kući njegova prijatelja Sergeja Ivanovića, donosi Jutarnji list.

Nakon pokušaja reanimacije, u bolnici je ustanovljena smrt, a kao uzrok smrti iz Grada su naveli srčani udar.

Sergej Ivanović opisao je događaj u noći sa subote na nedjelju.

Druženje cijeli dan

“U potpunom sam šoku, jer mi je prijatelj umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo”, rekao je Bandićev prijatelj Ivanović za Jutarnji list.

“S Milanom sam se družio u subotu gotovo cijeli dan. Bili smo zajedno od podneva sve do 15 sati, a onda je samo na kratko otišao na neki ručak u Brezovicu. Potom je došao kod mene s dr. Gzimom Redžepijem i tako smo nastavili s druženjem. Razgovarali smo o običnim, nepolitičkim temama, čak i o visibabama koje su ove godine prerano procvale”, ispričao je Ivanović.

Dodao je kako mu je teško govoriti o tome što se događalo u tim minutama u subotu blizu ponoći jer je i dalje u šoku s obzirom na to da se sve događalo u sekundi i bez ikakve najave.

“Ne, Milan se nije žalio ni na što, sve je bilo uobičajeno. Šalili smo se tijekom razgovora, a onda se u trenutku sve promijenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući”, ispričao je Bandićev prijatelj Ivanović.

Započeta reanimacija

S njima je u društvu bio i doktor Gzim Redžepi.

Podsjetimo, doktor Gzim Redžepi u razgovoru za Dnevnik.hr rekao je da je bio na večeri s Bandićem u trenutku kad mu je pozlilo.

“Pozlilo mu je tijekom večere, samo se srušio sa stolca. Ja sam započeo reanimaciju. Hitna je došla jako brzo, bio je živ kad je došla. Reanimacija je nastavljena u bolnici na Svetom Duhu, ali nažalost, nisu ga uspjeli spasiti”, kazao je doktor Gzim Redžepi s Pulmologije na Jordanovcu.

Komentiraj