BANDIĆ O ADVENTU: “To je moje dijete, kao ćaća čvrsto stojim iza svega”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oglasio se putem Sužbe za informiranje Grada Zagreba priopćenjem o Adventu u Zagrebu.

Priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti:

“Advent u Zagrebu najopsežnije je, najznačajnije i trajanjem najduže događanje u našem gradu.

Kao koncept i kao ideja moje je „dijete“, osmišljeno tako da bude jedan od važnijih zagrebačkih brendova, da digne razinu turističke, kulturne i ine ponude, da potakne gospodarske aktivnosti i, u konačnici, da bude prepoznatljiv i trajan zagrebački proizvod.

Iza zagrebačkog Adventa, i kao gradonačelnik i kao predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba, kao njegov „ćaća“, stojim čvrsto i dokraja, uvijek s mišlju da titule najboljeg europskog adventa osvojene tri puta zaredom pokušamo nadmašiti i svjetskom titulom.

To samo znači da naša ambicija ide dalje, da ono što vrijedi, što je dobro i uspješno, moramo razvijati. Radeći zajedno sa sugrađanima koji čine srce Adventa, čitajući znakove vremena i u suradnji s partnerima možemo biti još kvalitetniji i uspješniji.

Tehnički i proceduralni detalji vezani za organizaciju Adventa, dostupni su u Priopćenju od 28. studenog 2019., a objavljeni su i na www.zagreb.hr”, navodi se.

Komentiraj