Bandić Juričanu: “Nesuđeni imenjače, tvojim ću ginom nagodinu nazdraviti sedmome mandatu!”

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oglasio se na Facebooku odmah po završetku današnje HTV-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’ čiji je gost bio redatelj Dario Juričan s kojim se susreo prije nekoliko dana na premijeri filma ‘Kumek’.

Juričan: “Mislim da ovaj grad treba postati otporniji i moja je misija maknuti Bandića”

“Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!”, napisao je Bandić uz fotografiju boce gina na plavoj majici sa sloganom kampanje ‘Neumoran’.

Premijera ‘Kumeka’ je održana 22. prosinca, a Juričan je Bandiću tada poklonio knjigu “Kumek” autora Saše Paparelle i Hrvoja Appelta, no Bandić je izvadio novac i platio mu 70 kuna. Gradonačelnik je tada dobio i bocu gina, koji je proizveo sam Juričan u svojoj maloj craft destileriji.

Juričan se prilikom gostovanja u ‘Nedjeljom u 2″ osvrnuo na susret s Bandićem na premijeri. Rekao je je gradonačelnik došao u predvorje kina gdje se ljuljao i jedva hodao, a kaže da je jedva i pričao.

“To je jedan jezivi zombi, dobro je da je živ. Poklonio sam mu knjigu, koju nije htio uzeti. Tutnuo mi je 70 kuna koliko košta knjiga. Prije toga sam mu dao gin i ako ćemo po toj njegovoj seljačkoj logici – duguje mi 240 kuna. Začudilo me da ne zna ni poklon primiti”, rekao je redatelj.

Dario Juričan prošle je godine predao zahtjev za promjenom imena u Milan Bandić pa je to razlog zbog kojega se gradonačelnik obratio nesuđenom imenjaku.

Komentiraj