‘Bajaga i Instruktori’ nastupaju u Areni Zagreb

facebook.com

‘Bajaga i Instruktori’ će nastupiti u Areni Zagreb u sklopu velike turneje na kojoj promoviraju aktualni album ‘U sali lom’. 

Tijekom više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić-Bajaga svojim se pjesmama upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Nakon šest godina diskografske pauze, ‘Bajaga i Instruktori’ su u travnju ove godine predstavili svoj dvanaesti album, s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Na albumu je devet pjesama, ‘Savršen dan’, ‘U sali lom’, ‘Bilo bi lako’, ‘Može da te ubije grom’, ‘Rekla si’, ‘Loše napisan dan’, ‘Severac’, ‘Nikada te više neću zvati’, ‘Noćima sanjam’, a završava bonus pjesmom ‘Kad mesec prospe rekom srebra sjaji’ na kojoj sudjeluje grupa Poin Black, a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

“Imamo dvije klasične balade, jednu ‘veliku’ i jednu’ malu’. ‘Noćima sanjam’ je pjesma srednjeg tempa, sve ostale su brze. Shvatili smo da u repertoaru nedostaju brze pjesme. Tako da nam je bilo neizbježno vraćanje u studio nakon deset godina. Sretni smo što smo ponovo surađivali sa Sašom Habićem. Jedno vrijeme nije radio i vratio se na velika vrata“, rekao je Momčilo Bajagić o novom albumu.

Fantastični koncert u Ljubljani i par dana kasnije rasprodana Štark Arena u Beogradu dokazali su da su ‘Bajaga i Instruktori’ u top formi, što je dodatna garancija za dobar provod u Areni Zagreb u subotu 2. ožujka.

Komentiraj