Baby Lasagna: Najvažnije je biti svoj, sve drugo nema smisla

Autor:

25.02.2024., Zagreb - U studiju HRT-a odzana je Dora, Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. U finalu je pobijedio Baby Lasagna pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Baby Lasagna pobijedio je u nedjelju navečer na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije Dora pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” i predstavljat će Hrvatsku u svibnju na Eurosongu u švedskom Malmöu.

“Osjećam se zbunjeno, još uvijek tražim to. U sekundi se smijem, veseo sam, u drugoj sekundi plačem. Show, show od emocija“, izjavio je Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna za HRT.

Iznenadila ga je težina statue Dore pa još uvijek nije siguran gdje će završiti. “Imao sam jednu policu za koju sam zamislio, ako ikad bude nešto novo došlo, ići će na tu policu. Ali preteška je, tako da ću morati izmisliti neku novu policu“, rekao je uz osmijeh.

Njegova autentičnost i iskrenost na pozornici su privukli pažnju publike. “Od malih nogu sam sanjao o tome da budem glazbenik. Shvatio sam da je biti svoj najvažnije i to sam prenio na svoje nastupe, sve drugo nema smisla“, objasnio je pobjednik Dore 2024.

Kaže da se jako veseli putu u švedski Malmö. “Prošli put nisam imao priliku istražiti Malmö, ali sada s nestrpljenjem čekam da ga upoznam”, rekao je.

Očekivanja su velika, ali ističe da ne osjeća pritisak. “Zadovoljan sam svojim poslom, očito je to publika prepoznala, i tako isto ću nastaviti u Malmöu, pa što bude, bit će. Bit će super“, zaključio je Baby Lasagna.

DORA 2024. Imamo pobjednika! Baby Lasagna predstavljat će nas na ovogodišnjem Eurosongu

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.