Arnoldu Schwarzeneggeru, zbog srčane mane, ugrađen pejsmejker, najavio brzi povratak glumačkom poslu

Autor:

US-Austrian actor and former Governor of California Arnold Schwarzenegger poses during the event "Special Dinner for Climate Action" on the byline of the FIS ski alpine world cup in Kitzbuehel, Austria on January 18, 2024.,Image: 838453563, License: Rights-managed, Restrictions: Austria OUT
SOUTH TYROL OUT, Model Release: no, Credit line: Johann GRODER / AFP / Profimedia

Johann GRODER / AFP / Profimedia

Arnold Schwarzenegger objavio je početkom tjedna, u sklopu podcasta Arnold’s Pump Club, kako je obavio operaciju koja mu je omogućila da postane pomalo nalik mašini. Radi se o tome da je 76-godišnjem glumcu i bivšem guverneru Kalifornije ugrađen pejsmejker. Schwarzenegger je kazao kako je vijest o operaciji „u suprotnosti s velikim dijelu mog odgoja u Austriji, gdje nitko nikada nije govorio o medicinskim problemima. Sve u vezi sa zdravstvom zadržali ste za sebe.” Objasnio je da je operacija učinjena kako bi se liječio bikuspidalni aortni zalistak, što je srčana mana s kojom je Schwarzenegger rođen.

„Prije svega, želim da znate da sam odlično! Imao sam operaciju u ponedjeljak, a do petka sam već bio na velikom ekološkom događaju sa svojom prijateljicom i kolegicom, fitness križarkom Jane Fonda,” nastavio je, hvaleći Jane Fondu kao nekoga tko je “zdrav” i “izgleda fantastično”. „Nitko nikada ne bi pomislio da sam započeo tjedan operacijom. Želim zahvaliti cijelom svom timu u klinici Cleveland. Svi liječnici i medicinske sestre sjajno su se brinuli o meni i učinili operaciju što bezbolnijom.”

U četvrtak, on je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se vidi da je u tijeku njegov oporavak te je u poruci naveo kako ga ta operacija neće omesti u snimanju nadolazeće druge sezone serije „FUBAR“.

“Hvala vam! Dobio sam toliko divnih poruka iz cijelog svijeta, ali puno ljudi me pitalo hoće li moj pejsmejker uzrokovati probleme s ‘FUBAR’ drugom sezonom”, napisao je Schwarzenegger na društvenim mrežama. “Apsolutno ne. Bit ću spreman za snimanje u travnju, a seriju možete vidjeti samo ako je stvarno tražite.” Uz objavu je bila priložena slika glumca, s njegovim pejsmejkerom prikazanim kao bomba iz crtića koja otkucava na prsima.


U seriji „FUBAR“ Schwarzenegger glumi operativca CIA-e koji otkriva da njegova kći (Monica Barbaro) također radi za agenciju. U ovoj akcijskoj komediji oni su prisiljeni postati partneri. Prva sezona objavljena je u svibnju 2023., a da će se snimati druga sezona objavljeno je u lipnju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.