Ante Franić: “Idem na izbore kao nezavisni kandidat za splitskog gradonačelnika”

Autor:

21.10.2021.,Split- 6. sjednica Gradskog vijeca. Vjecnik Ante Franic.
Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Nezavisni splitski gradski vijećnik Ante Franić koji je na prošlim lokalnim izborim bio kandidat SDP-a za splitskog gradonačelnika, najavio je u petak da će se na izvanrednim izbornima kandidirati kao nezavisni kandidat za gradonačelnika.

Dodao je da će biti i nositelj Nezavisne liste za Gradsko vijeće.

“Idem na izbore kao kandidat za splitskog gradonačelnika, a ujedno ću biti i nositelj  Nezavisne liste za  Gradsko vijeće,” izjavio je Franić za Hinu.

Kaže kako je Nezavisnu listu za Gradsko vijeća pripremao nekoliko mjeseci jer je procjenjivao da vlast na čelu s gradonačelnikom Ivicom Puljkom neće dugo trajati.

“Na nezavisnoj listi neće biti nitko od političara nego će sve biti osobe iz realnog sektori s vlastitim uspješnim karijerama”, dodao je Franić.

Franić smatra kako je u ovom trenutku jako teško reći je li gradonačelnik Ivica Puljak uopće dao ostavku ili “izvodi neki PR skeč, jer je”, kako kaže, “pravno i običajno neprovedivo ostavljanjem zamjenika gradonačelnika (Antonia Kuzmanića) u svojstvu gradonačelnika te ići izbore samo za gradonačelnika i jednog zamjenika.”

OZNAKE: ante franić

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.