Anka Mrak Taritaš: “Plenković se prema oporbi odnosio kao klasičan zlostavljač”

Autor:

20.12.2023., Zagreb - 20. izvanredna sjednica Hrvatskoga sabora na kojoj ce se izglasati povjerenje Ministru gospodarstva i odrzivog razvoja Damiru Habijanu. Anka Mrak Taritas Photo: Luka stanzl/PIXSELL

Luka stanzl/PIXSELL

Saborska zastupnica GLAS-a Anka Mrak Taritaš komentirala je izbor novog ministra gospodarstva, događanja na sjednici odbora, ali i aktualnu vlast.

Na pitanje imaju li ikakva očekivanja od novog ministra Damira HabijanaAnka Mrak Taritaš je rekla: “Apsolutno nikakva očekivanja nemamo. Kao što je Plenković rekao, najveća karakteristika i postignuće mu je da je vjerni vojnik HDZ-a. Otrčat će dionicu koju treba i Plenkoviću je sad najvažnije da ne bude nereda u Ministarstvu gospodarstva i da ostane ispod radara nakon svega što je bilo”.

Prokomentirala je ponašanje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na sjednici odbora:

“Najveća karakteristika ministra jest da sve sluša. Plenković je bio interesantan. Došao je i od početka je bio jako nervozan što govori da se boji i da nije siguran. Krenuo je dobacivati kako on to zna. Rekla sam u jednom trenu da razumijem priču zlostavljanih žena kojima partner govori da loše kuhaju ili da ima lošu frizuru pa je onda šupi i tvrdi da ju je šupio jer je sama to tražila. Tako se on odnosio prema oporbi, kao klasičan zlostavljač, psihički, da oporba pristane na njegovo zlostavljanje”, piše N1.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.