Američka senatorica pušila bi marihuanu s Dwayneom “The Rock” Johnsonom

Autor:

LAS VEGAS, NV - FEBRUARY 08: Dwayne "The Rock" Johnson, Ten-Time WWE World Champion during the WWE Wrestlemania XL Kickoff on February 08, 2024, at T-Mobile Arena in Las Vegas, NV. (Photo by Louis Grasse/PXimages/Icon Sportswire) (Icon Sportswire via AP Images)

Louis Grasse/PXimages/Icon Sportswire

Američka senatorica iz redova demokrata Elizabeth Warren gostovala je u podcastu Pod Save America u kojem je govorila o legalizaciji marihuane, što ona, kao zastupnica iz države Massachusetts, podržava. Voditelj podcasta je Jon Favreau, poznat kao redatelj filma „Iron Man“, ali i kao bivši pisac govora za bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu. On ju je, na nemalo iznenađenje, upitao s kim bi pušila marihuanu.

„Za one kojima je to nepoznato, postoji izraz ‘dream blunt rotation’, i odnosi se na grupu ljudi s kojima bi, hipotetski, pušila travu i dobro se zabavila“, objasnio je Favreau. Na to je Elizabeth Warren rekla „U, redu, hipotetski“ i dodala „Ovo nema nikakve veze s marihuanom. Ovo je pitanje u stilu ‘tko je, po vašem mišljenju, zabavan? To su osobe s kojima bi išla na pedikuru“. Favreau joj je tada predočio listu potencijalnih kandidata na kojem su se nalazili Joe Biden, Kamala Harris, Bernie Sanders i The Rock.

„Oh, The Rock“, izviknula je odmah senatorica. „Tu ću se zaustaviti“. Favreau je nastavio čitati imena s liste na kojoj su se još nalazili Snoop Dogg, Nancy Pelosi i Taylor Swift. „Još uvijek je The Rock moj odabir“, zaključila je Elizabeth Warren.

Elizabeth Warren je senatorica iz države Massachusetts od 2013. godine a 2019. se kandidirala za predsjednicu SAD-a te se nakratko smatrala favoritkinjom, ali se u ožujku 2020. povukla iz utrke jer je Joe Biden, pokazalo se, favorit demokrata.

Redovito je zastupala prednosti legalizacije marihuane, tvrdeći da bi nam to „dalo priliku da počnemo popravljati štetu koju je prouzročio naš trenutni sustav kaznenog pravosuđa.” Njen odnos s The Rockom u suprotnosti je s odnosom spram njegovog skoro imenjaka Kidom Rockom. Još 2017. Elizabeth Warren je pozvala sve svoje pristaše da ne shvaćaju olako kampanju Kid Rocka za kandidaturu za američki Senat.

„Pa, možda je sve ovo šala – ali svi smo mislili da se Donald Trump šalio kad se vozio niz pokretne stepenice u Trump Toweru i također najavio svoju kampanju”, upozorila je. Kasnije će se ispostaviti da je „kampanja“ Kid Rocka bila prijevara osmišljena da podigne publicitet za njegovu nadolazeću turneju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.