facebook.com, EXIT

Američka kantautorica LP otvara, a David Guetta zatvara najbolji europski festival – EXIT

Ove godine kao možda niti jedne prije, s glavne pozornice festivala EXIT čut će se najveći broj najaktualnijih hitova današnjice.

Prve zvijezde već su tu pa će tako glavnu scenu u četvrtak (12. srpnja) pokrenuti nezaustavljiva američka rock kantautorica LP, koja je osvojila svjetsku glazbenu scenu singlom “Lost On You“, jednom od najupečatljivijih ljubavnih pjesama desetljeća, kao i kroz suradnju s Rihannom, Christinom Aguilerom i mnogim drugim zvijezdama.

Veliko glazbeno finale i spektakl zatvaranja glavne pozornice u nedjelju (15. srpnja) bit će pod dirigentskom palicom najvećeg svjetskog hitmakera – Davida Guette.

Najuspješniji glazbeni producent 21. stoljeća i jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 milijuna albuma i singlova, ostavši pritom s obje noge čvrsto na zemlji, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i prije 12 godina kad je krčio put do današnjeg statusa muzičke ikone.

EXIT festival bit će održan od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavit će neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Komentiraj