Alicia Keys i duhovni guru Deepak Chopra pozivaju na meditiranje

Autor:

lifescopecloud.com/

Pjevačica Alicia Keys udružila se s duhovnim guruom Deepakom Choprom kako bi kroz 21 dnevni audio tečaj ‘Meditation Experience’ zajedno omogućili svim zainteresiranima što bolje i uspješnije meditiranje.

Njihova je ideja da se kroz program ‘The Path to Wholeness’ odnosno ‘Put do ispunjenja’ pomogne slušateljima da “pronađu sklad sa ženskim i muškim energijama unutar svakog od njih i povratak mira u umu, tijelu i duhu”. Uloga Alicie Keys je da na početku svake seanse od 20-ak minuta ispriča jednu priču nakon čega Deepak Chopra vodi polaznike kroz meditiranje.

Opisujući ‘božansku ženstvenost’ kao ‘izuzetno moćnu silu’ unutar svake osobe, Alicia Keys je poručila da  “ta sila pomaže u rastu, pomaže u stvaranju i kultivira ono što je svatko od nas“, te dodala: “Postoji velika neravnoteža u našem svijetu i svi je možemo osjetiti. Da bismo joj se suprotstavili, moramo otvoriti vrata Božanskom ženstvenom u nama i  sposobnosti popravljanja i stvaranja. Prava je pustolovina bila putovati kroz samoispitivanja s mojim bratom Deepakom Choprom. On vjeruje u dobrobit svih, kao i ja, i zna da bismo svi mogli iskoristiti neke dodatne ljekovite vibracije u ovom trenutku.”

Chopra je povodom spomenutog projekta izjavio slijedeće: “Božansku žensku strukturu koja promiče neravnotežu muške energije često zanemaruju ili prešućuju. Ljubav, suosjećanje i prijemčivost postoje na izvoru Božanskog ženskog i kada dopustimo da se te energije pojave u našem životu, stvaramo prostor za njegovanje i iscjeljivanje kako osobno tako i kolektivno.”

Alcia Keys nije prva poznata javna osoba koja je surađivala s Deepakom Choprom na projektu Meditation Experience. Prije nje su na sličan način s njim surađivali Oprah Winfrey i latino zvijezda J. Balvin.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.