Aleksandar Stanković najavio novog gosta: U HDZ-u kažu da Plenkoviću nije ni do gležnja…

Autor:

15.11.2023., Zagreb - Televizijski voditelj i urednik Aleksandar Stankovic. Photo: Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije “Nedjeljom u 2”, objavio je kako je njegov novi gost Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

“U HDZ-u kažu da Plenkoviću nije ni do gležnja.

U nedjelju ćemo ga pogledati iz više kuteva.

Peđa Grbin gost Nu2”, napisao je Stanković.

Izbori su pred vratima, koalicije i savezi se preslaguju, objavljuju se imena nositelja lista. Lijevo-liberalna koalicija 10 stranaka, okupljena oko SDP-a, nedavno je izišla sa svojim imenima.

Tako je najavljeno da će predsjednik SDP-a Peđa Grbin biti nositelj liste u 8. izbornoj jedinici, gdje će se na parlamentarnim izborima izravno sučeliti s Olegom Butkovićem, potpredsjednikom Vlade i HDZ-ovim ministrom prometa.

Budući da Grbin ide u osmu, SDP je najavio da će se u prvoj izbornoj jedinici – koja obuhvaća Zagreb – njihov Arsen Bauk sučeliti s Andrejem Plenkovićem. Sada se, pak, čuje kako lokalni zagrebački SDP Bauka ipak želi prebaciti u ‘njegovu’ 10. splitsku jedinicu, jer bi inače vodstvo zagrebačkog SDP-a, a to su Branko Kolarić i Sara Medved, mogli ostati bez mandata. Čak se spominje i to da je Bauk ‘hajdukovac’ te se čuje prijedlog da će listu nositi Dalija Orešković.

Kako bilo, šef SDP-a Peđa Grbin najavio je da ide u domicilnu osmu izbornu jedinicu.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.