Airbnb za samo dolar iznajmljuje apartman u Moulin Rougeu

Autor:

Screenshot YouTube

Voulez-vous coucher avec moi ce soir…, u apartmanu u Moulin Rougeu? Budete li imali dovoljno sreće, za samo 1 dolar uskoro ćete moći odsjesti u apartmanu u kuli poznate pariške građevine, koja se, kako su kazali iz tvrtke Airbnb iznajmljuje prvi put u povijesti.

Mlin-vjetrenjača, kakvih je ondje u doba kralja Luja XIV. bilo mnoštvo, smješten je na rubu turistima omiljene četvrti Montmartre blizu Pigallea, piše CNN.

Glasnogovornik Airbnb-ja je u ponedjeljak najavio da će “gosti moći uživati u boravku u prostoru nalik ‘budoaru’ u kultnome prostoru ‘crvene vjetrenjače’, raskošno uređenom u stilu Belle Epoquea. Nekoliko sretnika moći će zaviriti iza baršunastih zavjesa, posjetiti kazalište i backstage te će uživati u tradicionalnom francuskom obroku od tri slijeda, a moći će prisustvovati i poznatoj predstavi Féerie.”

Airbnb je surađivao s francuskim povjesničarom specijaliziranim za 19. stoljeće, Jean-Claudeom Yonom, kojemu je trebalo mjesec dana da obnovi prostor kako bi se zajamčilo da izgleda kao u doba Belle Époquea.

Ako vam ludo niska cijena od samo jednog dolara za boravak u jednoj od najpoznatijih građevina na svijetu zvuči predobro da bi bila istinita, to je zato jer su dostupna samo tri pojedinačna termina za po jedno noćenje – 13., 20. i 27. lipnja.

Potencijalni gosti mogu početi tražiti rezervaciju za jedan od tri dostupna termina od utorka 17. svibnja u 19.00 sati.

Moulin Rouge je otvoren 6. listopada 1889. i od početka je bio sastavni dio noćnog kluba, premda je originalna građevina izgorjela 1915. godine. Sadašnja je vjetrenjača izgrađena 1920-ih.

Moulin Rouge je nedavno ponovno obnovljen u suradnji s Airbnb-jem, rekao je Emmanuel Marill, regionalni direktor tvrtke Europu, Bliski istok i Afriku.

OZNAKE: Moulin Rouge

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.