“Advent u Maloj sceni” ove godine i online

Tradicionalni “Advent u Maloj sceni” ove godine donosi šest predstava u prilagođenom obliku adventskog kazališnog druženja u kazalištu na Medveščaku, a za sve one koji zbog posebnih mjera neće moći uživo prisustvovati druženju s Djedom Mrazom, program će se prenositi i online.

“Advent u Maloj sceni” već je postao svima znana tradicija. Spoj kazališne i božićne čarolije uz divne predstave i posebno druženje sa Svetim Nikolom, odnosno Djedom Mrazom, uvijek se očekivalo i ispunjavalo srca stotinama obitelji, a i nama kazalištarcima, ističu iz Male scene.

“No, ove godine život se okrenuo i činilo se kao da će ovaj advent proći bez ove posebne tradicije. Ali, pronašli smo način, i iz stečenog iskustva tijekom prvog vala pandemije, organizirali posebno adventsko-kazališno druženje u kojem će moći uživati svi, gdje god se nalazili”, dodaju.

Adventski program od 5. do 20. prosinca uživo u kazalištu donosi šest različitih predstava, koje će se sve prenositi online, a zatim će biti dostupne i za naknadno gledanje do nedjelje, dan kasnije, u ponoć.

Na kraju svake predstave djecu dolazi pozdraviti i Sv. Nikola, odnosno Djed Mraz, s kojim je moguće organizirati i individualne pozdrave, poruke i/ili kratko online druženje.

Program započinje predstava “Priča o kotaču” u subotu, 5. prosinca, u 10 sati, namijenjena djeci od 18 mjeseci starosti naviše. U subotu poslijepodne u 18 sati slijedi predstava “Sunce djever i Neva Nevičica” za djecu od osam godina naviše (bez Sv. Nikole), a u nedjelju 6. prosinca u 10 sati bit će prikazana najnovija predstava Male scene namijenjena djeci od tri godine naviše, “Plačko” Kristine Gavran, za koju su ulaznice za gledanje uživo već rasprodane.

Raspored svih predstava moguće je pronaći na web stranicama kazališta: www.mala-scena.hr, gdje je moguće izvršiti i rezervacije za njihovo gledanje u kazalištu, dok se za gledanje online rezervacije primaju na e-mail adresu: [email protected]

Sve predstave moguće je organizirati za vrtićke skupine, razredne odjele ili pak za zaposlenike kompanija i njihove obitelji. Moguće je kupiti i posebnu adventsku pretplatu po cijeni od 140 kuna i pogledati četiri predstave tijekom prosinca uz pozdrave Sv. Nikole ili Djeda Mraza.

Komentiraj