ADVENT NA STROSSU Na Silvestrovo podnevni pozdrav 2018-oj

Sandra Simunovic/PIXSELL

U sklopu “Adventa na Strossu” u Zagrebu će na Silvestrovo, 31. prosinca, biti upriličen podnevni pozdrav 2018- oj godini uz glazbeni program.

Organizatori sa suradnicima ovim putem zahvaljuju svima koji su pružili sponzorsku i medijsku podršku manifestaciji, svim glazbenim, likovnim i scenskim umjetnicima te posjetiteljima koji su svojim dolascima i pozitivnom energijom Advent na Strossu učinili omiljenom adventskom lokacijom u Zagrebu.

Treću godinu zaredom svojim je svakodnevnim glazbenim programom i lijepim uređenjem “Advent na Strossu” osvojio simpatije Zagrepčana i turista te ponovno na Gornji grad privlačio mnogo posjetitelja, priopćili su organizatori te izvijestili da su za kraj godine, u ponedjeljak, 31. prosinca, odlučili organizirati podnevni pozdrav tekućoj godini uz koncert benda “La papa”.

Podnevni koncert ujedno će, kažu, biti i dobar uvod cjelodnevnom DJ programu i večernjem koncertu benda “Positivo”.

Večernji program počinje nastupom DJ-a iz kućice na drvetu, a koncert “Positiva” trajat će od 22 sata do 2 sata u Novoj godini.

Pozitivnom i dobro raspoloženom ulasku u 2019. sigurno će doprinijeti i najbolji pogled na ponoćni vatromet iznad Zagreba, poručili su organizatori zadovoljni što je “Advent na Strossu” zahvaljujući glazbenim, likovnim i scenskim umjetnicima te brojnim posjetiteljima postao omiljenom adventskom lokacijom u Zagrebu.

Komentiraj