Adamu Driveru govorili su da ima konjsku facu. Sada je odgovorio na te objede

Autor:

Netflix

Adam Driver nedavno se našao u problemu. Gostovao je u CNN-ovo podcastu „Who’s Talking to Chris Wallace?” a voditelj Chris Wallace poznat je po bezobraznim pitanjima zbog čega se često nađe na udaru komentatora na društvenim mrežama. Tako mu je, primjerice, Wallace rekao kako ne izgleda kao tipična filmska zvijezda te ga je pitao je li mu izgled bio prepreka u karijeri. No, način na koji je Adam Driver nosio s tim pitanjima i kakve je davao odgovore oduševio je njegove obožavatelje.

Prije no što je počeo spominjati Driverov izgled, Wallace je rekao kako su ga neki novinari uspoređivali s Al Pacinom i Jackom Nicholsonom te ga je pitao kako se osjeća glede tih tvrdnji. „To su glumci zbog kojih sam poželio biti glumac pa je to, stoga, lijepa usporedba“, odgovorio je Driver dodajući kako često ignorira i komplimente i kritike na svoj račun.

„The New Yorker me nazvao ‘konjskom facom’ u što, u skladu s time, nisam vjerovao. Sjećam se jednog kritičara koji je napisao ‘Njegov agent vjerojatno ne zna treba li ga ubaciti u film ili u konjičku utrku Kentucky Derby’. Ako vjerujete komplimentima onda vjerujete i kritikama. A ja pokušavam ne prihvaćati ni jedno ni drugo“, smatra Driver.

Tada mu je Wallace rekao kako ne izgleda kao tipična filmska zvijezda i pitao ga je li mu to bila prednost ili prepreka u karijeri. „Konstantno radim, što je dobro, s ljudima s kojima sam uvijek želio raditi, sanjao sam da s njima radim. U tom smislu izgled mi nije bio prepreka, izgledam kako izgledam, ne mogu to promijeniti. Zato mislim da mi je to pomoglo“, odgovorio je Driver i našalio se kako je visok i jak pa onda „ne mogu proći kroz vrata ili smjestiti se u većinu automobila“.

Voditelj Chris Wallace nastavio je insistirati na temi izgleda te mu je pokazao fotografiju Roberta Redforda pa ga upitao bi li njegov glumački život bio lakši ako bi izgledao kao ova slavna glumačka ikona. „Tada bi to bilo drugačije. Tko ne bi želio izgledati kao Robert Redford? No, prihvatio sam svoj izgled“.

Slijedeći film u kojem ćemo gledati Adama Drivera je „Ferrari“ redatelja Michaela Manna koji u hrvatska kina stiže 28. prosinca a u kojem on glumi Enza Ferrarija.

OZNAKE: Ferrari, Adam Driver

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.