Eventim

A LEGEND OF BEAUTY Andrea Bocelli bio poseban gost glazbeno-plesnog spektakla na ledu

Vikend za nama obilježilo je četvrto izdanje svjetski poznatog performansa na ledu, koji je i ove godine u veronskoj Areni okupio najpoznatije glazbene i klizačke predstavnike.

Ledena bajka za sve uzraste i ove je godine oduševila tisuće nazočnih i osvojila srca poklonika umjetnosti diljem svijeta. ‘A Legend of Beauty’ na jednom je mjestu ujedinila najveće talente operne i pop scene uz nastupe istaknutih svjetskih klizača. Kao poseban gost večeri nastupio je slavni talijanski tenor Andrea Bocelli te svojim nastupom još jednom potvrdio reputaciju umjetnika čija slava i karizma, ni nakon četvrt stoljeća na svjetskoj sceni, ne blijede.

O tome što se sve moglo doživjeti u veronskoj Areni (6. i 7. listopada) dovoljno govore imena izvođača. Osim velikih glazbenih imena, prisutni su bili svjetski prvaci u umjetničkom klizanju Evgeni Plushenko, Shizuka Arakawa i Stéphane Lambiel, koji su na led vjerno prenijeli najzanimljivije ženske likove grčke mitologije, od Helene Trojanske do čarobnice Kirke i Meduze. Novi 360° dizajn pozornice, kostimi dizajnirani u suradnji s talijanskom modnom influencericom Chiarom Ferragni i jedan od najzanimljivijih svjetskih opernih i kazališnih redatelja Damiano Michieletto stvorili su glazbenu čaroliju o kojoj će se dugo pričati.

Ovo je bila zanimljiva i dinamična godina i za Andreu Bocellija, čiji se nastup nestrpljivo očekuje u Republici Hrvatskoj. Nakon brojnih koncerata i sudjelovanja na humanitarnim priredbama, kao što je bila nedavna Celebrity Fight Night u Rimu, popularni tenor svoje jedinstvene boje glasa će predstaviti 10. ožujka u zagrebačkoj Areni.

Povodom Međunarodnog dana žena izvest će najpoznatije operne arije i najpoznatije vlastite hitove, a sve u znaku umjetnikove vječne inspiracije – ljubavi.

Ulaznice potražite na: www.eventim.hr

Komentiraj