Ulaznice za novi Spider-Man film na crno se prodaju za 25 tisuća dolara

Autor:

Promo

Film „Spider-Man: Put bez povratka“ (Spider-Man: No Way Home) počinje se u hrvatskim kinima prikazivati 16. prosinca, istovremeno kada i u Americi i Velikoj Britaniji. Ulaznice za prve projekcije u Americi i Velikoj Britaniji puštene su u prodaju u ponedjeljak ujutro i izazvale toliku potražnju da su se sustavi za njihovu prodaju srušili. Oni koji su ih uspjeli kupiti sada ih prodaju na ebayu po višestruko višim cijenama. Regularne cijene ulaznica u Americi za ovaj film su od 10 do 15 dolara a na ebayu su se nudile po cijeni od 200 pa do čak nevjerojatnih 25 tisuća dolara.

Ulaznice po cijeni od 25 tisuća dolara prodaje korisnik iz New Jerseya. Drugi korisnik, koji prodaje pet karata za 14.200 dolara, napisao je kako nema pregovora oko cijene. Obožavatelji koji nisu uspjeli kupiti ulaznice bijesni su zbog pada računalnog sustava za prodaju karata, kao što su bijesni i na one koji su ih uspjeli kupiti ali ih prodaju po basnoslovnim cijenama.  „Zamislite osobu koji misli da ulaznica, koja će se moći kupiti zua dan ili dva, vrijedi toliko mnogo“, napisao je jedan obožavatelj dok je drugi dodao “Ovo je nasilništvo a čini mi se da je i ilegalno“.

Interes za ovaj film potaknut je činjenicom da se vraćaju neki likovi iz prethodnih Spider-Man filmova.  Za sada se zna da se vraćaju negativci Doctor Octopus (Alfred Molina), Green Goblin (Willem Dafoe) i  Electro (Jamie Foxx), a mnogi pretpostavljaju da bi se i Tobey Maguire i Andrew Garfield, koji su nekada glumili Spider-Mana, mogli pojaviti u filmu. Ovo je treći film u kojem Spider-Mana glumi Tom Holland.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.