1. HMNL: Danas se igra zadnje kolo prije doigravanja

Prije posljednjeg kola redovnog dijela sezone 1.HMNL zna se već dosta toga. Novo Vrijeme u doigravanje ulazi kao sigurna vodeća momčad prvenstva, a u četvrtfinalu (koje se igra na dvije pobjede) imat će prednost domaćeg terena protiv Osijeka koji je sigurni osmi.

Torcida je sigurna deveta te će protiv tri prvaka drugih liga igrati za ostanak u 1.HMNL, dok će u 2.HMNL Jug sljedeće sezone sigurno igrati splitski AFC Universitas koji je posljednji.

Poznato je i preostalih šest sudionika doigravanja, no još nije poznato s kim će Vrgorac, Olmissum, Square, Futsal Dinamo, Futsal Pula i Crnica igrati u četvrtfinalu.

Prema tome, nakon današnjih pet utakmica, koje se igraju od 20:15, saznat ćemo preostala tri para četvrtfinala.

U borbi za plasman od drugog do četvrtog mjesta nalaze se Vrgorac, Olmissum, Square i Futsal Dinamo koji dočekuje drugoplasirani Vrgorac u Sutinskim vrelima. Olmissum dočekuje posljednji Universitas, a Square gostuje kod Torcide koja je sigurna deveta.

U borbi za šestu poziciju nalaze se Crnica i Futsal Pula, s time da Crnica može biti i peta ako svladao Osijeku u Zrinjevcu, a Futsal Dinamo na domaćem parketu izgubi od Vrgorca.

Prve utakmice četvrtfinala igraju se 23. i 24. travnja.

1.HMNL, 18. kolo

Futsal Dinamo – Vrgorac, 20:15

Novo Vrijeme – Futsal Pula, 20:15

Torcida – Square, 20:15

Olmissum – Universitas, 20:15

Osijek – Crnica, 20:15

Ljestvica:

Komentiraj

nacional banner
nacional banner