The Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena objavljuje 24 dobitnice prestižnih nagrada ‘Utjecajne hrvatske žene’ i ‘Buduće liderice’, koje će im biti dodijeljene, 08. ožujka. 2018. godine u povodu Međunarodnog dana žena u hotelu Sheraton (Grad Zagreb).

“Slavlje i priznanje uspjeha i postignuća žena hrvatskoga podrijetla umnogome je utjecalo na nominirane, dobitnice nagrada i zajednice u kojima žive. Među 175 nominacija, pristiglih u posljednje tri godine, 75 dobitnica, samo nižu uspjehe i pozitivno utječu na prosperitet zajednica u kojima žive, inspirirajući sve nas’’, rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrada.

Dvadeset četiri dobitnice iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke, Kanade Sjedinjenih Američkih Država, Čilea i Australije izabrane su među pedesetipet nominiranih žena.

Nagrada ‘Utjecajne hrvatske žene’ prepoznaje angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla, a bit će dodijeljena dvadeset četirima istaknutim ženama iz Hrvatske i hrvatskih zajednica diljem svijeta. Nagrada ‘Buduće liderice’ bit će dodijeljena trima poduzetnim mladim ženama ispod dvadeset godina koje su pokazale izuzetan talent već u ranoj dobi.

“Priznanje lidericama izuzetno je važno za globalni uspjeh i suradnju žena diljem svijeta,” naglasila je Caroline Spivak.

www.CroatianWomensNetwork.org

Komentiraj