TMC konferencija

TMC KONFERENCIJA Predstavnici svjetskih lidera u industriji putovanja okupljaju se u Zagrebu

Ključni predstavnici svjetskih lidera u industriji putovanja poput Kiwi.com, Trevelporta, Amadeusa, AerTicketa okupit će se na jednom mjestu kao govornici konferencije ‘Nove tehnologije u industriji putovanja’.

Organizator događanja je tehnološka tvrtka Travel Management Company koji bogatim rasporedom predavanja i B2B radionici želi naglasiti što nam budućnost avioprometa nosi. Kako umjetna inteligencija mijenja tržište i ponudu u avioprometu i svojim algoritmima nudi kupcu najbolja individualna rješenja za aviokarte, smještaj i ostali prijevoz, samo su neka od pitanja o kojima će se raspravljati.

Na konferenciji sudjeluju i predstavnici tvrtki u avioprometu, turističkih agencija i onih iz područja prodaje aviokarata, tehnoloških tvrtki, hotelskog smještaja kao i onih na području transfera iz cijele regije.

Deveta TMC conference će se održati 7. veljače u Travel & Tehnology Hubu ‘Gacka 16’ s ciljem inspiracije brojnih sudionika za promjene i izazove koji ih očekuju na području avioprometa i putovanja.

Osnivač TMC-a, Anđelko Ćalušić, ističe da se konferencijom želi najaviti potreba “implementacije novih tehnologija na tržištu avioprometa, potaknuti pozitivnu promjenu za bržu i efikasniju ponudu uz hotelski smještaj i transfera koje se uz nju vežu, sve kako bi lokalne tvrtke uputili u važnost povezivanja i strateških partnerstva”.

Komentiraj