Tvornica kulture

‘The Picturebooks’ i ‘The Inspector Cluzo’ u zagrebačkoj Tvornici kulture

Grupe ‘The Picturebooks’ i ‘The Inspector Cluzo’ nastupit će uz legendarni ‘Clutch’ u zagrebačkoj Tvornici kulture 9. prosinca.

Program u Tvornici otvorit će sjajan njemački alt rock/blues dvojac Fynn Claus Grabke i Philipp Mirtschink ili kraće ‘The Picturebooks’ koji će predstaviti pjesme sa svoja četiri studijska albuma, ali ponajviše s onog prošlogodišnjeg izdanja ‘Home Is A Heartache’.

Poslije Clutcha na pozornicu će se popeti izuzetan francuski soul/funk’n’roll bend – ‘The Inspector Cluzo’. Bend koji je na sceni prisutan već više od desetljeća objavio je pet albuma, a šesti, ‘We The People Of The Soil’ izbacit će 26. listopada.

‘Clutch’, američki underground rock prvaci, vlasnici su jednog od najbrže prodavanih koncerata u nas. Njihov premijerni dolazak u Hrvatsku u ljeto 2016. prvotno je planiran u klubu Močvara i rasprodan u svega četiri dana, nakon čega je preseljen u Tvornicu kulture za koju su se sve ulaznice prodale mjesec dana uoči održavanja. Nakon svirke band je više puta istaknuo da im je zagrebački nastup bio jedan od najdražih u posljednjih nekoliko godina te i ovoga puta Zagrebu daju jedini datum u regiji na turneji. Nova serija koncerata prati album ‘Book Of Bad Decisions’ koji će biti objavljen 7. rujna.

Komentiraj