Darko Mihalić

Stiže nova sezona s novim inspiracijama za uređenje doma

Nova četrnaesta sezona ‘InDizajna s Mirjanom Mikulec’ unijet će više stila i funkcionalnosti u svačiji dom zahvaljujući zanimljivim inspiracijama i trendovima, korisnim savjetima, trikovima i idejama.

Noviteti u svijetu produkt dizajna i opremanja interijera će zasigurno biti  sjajno nadahnuće svima koji se spremaju na jesenski makeover doma ili opremanje svog novog životnog prostora.

“Naše vikend druženje sa svim ljubiteljima dizajna već je preraslo u tradiciju, tako smo s našim gledateljima i u novoj sezoni u dobro poznatom terminu nedjeljom ujutro na RTL-u, a subotom u repriznom programu. Za vjerne gledatelje, ali i sve one koji će to postati, pripremili smo sjajne dizajnerske priče u kojima će doista svatko moći pronaći prava nadahnuća za svoj životni prostor. To je idealno vrijeme za opuštanje uz omiljeni tv sadržaj koji odmara i istovremeno educira i nadahnjuje”, najavila je Mirjana Mikulec, dodajući kako će emisija kroz 12 nastavaka, počevši od nedjelje (07. listopada), donijeti i svježe projekte koje potpisuje njezin studio te odvesti gledatelje iza vrata najljepših interijera diljem Hrvatske.

Komentiraj