Nakon 15 mjeseci vraća se serija “Milijarde”, evo točnog datuma

Konačno je poznato kada će se početi prikazivati drugi dio pete sezone serije „Milijarde“ (Billions) koja je podijeljena na dva dijela jer je snimanje prekinula pandemija koronavirusa. Objavom foršpana za drugi dio pete sezone saznalo se da će se to dogoditi 5. rujna.  Foršpan počinje s konfromtacijom  Bobbyja Axelroda (Damian Lewis) i Mikea Princea (Corey Stoll). Obojica žele obrisati pod s onim drugim te je napetost u njihovim odnosima i te kako vidjljiva. U sredini tog sukoba nalazi se Chuck Roades (Paul Giamatti).

Ako ste zaboravili, u petoj sezoni po prvi se puta pojavio Corey Stoll u ulozi Michael Princea, milijardera koji ubrzo postaje rival Bobbyju Axelrodu, što intrigira Chucka Rhoadesa.

Nakon što je  došlo do prekida prikazivanja serije „Milijarde“, a bilo je to u lipnju prošle godine, objavljeno je kako će se snimti i šesta sezona, što dovoljno govori o njezinoj popularnosti. Ono što se za sada zna jest da će Corey Stroll u ulozi Mikea Princea u šestoj sezoni dobiti još više prostora.

Komentiraj