Đani Stipaničev priprema jednu sasvim posebnu večer

lisinski.hr

Jedan od najboljih hrvatskih tenora Đani Stipaničev s veseljem se priprema za koncert ‘To je tvoja zemlja’ koji nas očekuje u utorak 5. veljače u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski.

Omiljeni glazbenik iznimno je ponosan što će predvoditi jedinstvenu večer u čast Vici Vukovu. Za tu priliku najavljuje glazbeni repertoar ispunjen emocijama i sjećanjem na prekrasno stvaralaštvo ove legende hrvatske glazbe.

Uz Đanija Stipaničeva na koncertu će nastupiti i diva Radojka Šverko, Tomislav Bralić, Klapa Ragusavecchia te posebna gošća, Vicina unuka Vita Vukov. Za nezaboravnu gala koncert će se pobrinuti orkestar Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Krešimira Batinića.

Događanje ima i humanitarnu notu. Hrvatska liga protiv raka obilježava 52. godišnjicu uspješnog rada, a prihod od ulaznica namijenjen je za pomoć oboljelima od raka kojima je pomoć najpotrebnija. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH, Kolinde Grabar-Kitarović, Vlade RH, predsjednika Hrvatskog sabora, Gordana Jandrokovića, Gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Komentiraj