Iva Radić, Kristina Bradač i Lana Klingor Mihić na otvorenju zabavnog parka ‘Napuhanko’

Marko Lukunić/PIXSELL

Dječji smijeh, puno zabave, razigrani roditelji i dobra atmosfera, obilježili su otvorenje zabavnog parka ‘Napuhanko’ na istočnoj strani Zagrebačkog Velesajma.

Park će po svemu viđenom biti omiljeno okupljalište djece svih uzrasta, ali i svih onih željnih novih avantura kojima je igranje nezaobilazni dio dana. Lijepo uređen prostor, bogat sadržaj, ali i napuhanci koji do sada nisu viđeni u Zagrebu najbolja su pozivnica za sve koji traže drugačiji vid zabave i koji žele kvalitetno provesti vrijeme sa svojom djecom.

Priliku da se nakratko vrate u dane svog odrastanja nisu propustile ni Iva Radić, Kristina Sajko, Kristina Bradač i Lana Klingor Mihić, koje su s oduševljenjem isprobale napuhanc i uživale u igri i bezbrižnoj zabavi. Nakon kratkih “nadmetanja” igru su zamijenile odmorom, a njihove pozicije zauzela su njihova djeca.

Napuhani traktori, dvorci, gusarski brodovi, sportska igrališta, bungee izazovi, tobogani samo su dio sadržaja koji se nudi u ovom zanimljivom parku, a s vremenom će se širiti broj napuhanaca.

Osim fun zone, u prostoru parka Napuhanko nalazi se i chill zona s kafićem i velikom terasom, a posebno je atraktivan dio u hladu drveća sa ležaljkama za opuštanje. Uskoro će čitavu priču nadopuniti i posebna piknik zona s nekoliko roštilja koje će posjetitelji moći slobodno koristiti.

Komentiraj