Neka igra počne…

Za ove blagdane trgovački lanac Lidl je pripremio bogatu ponudu najrazličitijih igračaka – od onih drvenih pa sve do edukativnih i kreativnih setova za vaše mališane. Većina proizvoda iz ponude imaju mogućnost kombiniranja.

Ponuda igračaka za sve uzraste već se nalazi na policama prodavaonica Lidla diljem Republike Hrvatske.

Drvene igračke su posebne zbog izvrsne kvalitete koju i dječje ruke mogu prepoznati, izdržljive su te se mogu generacijama nasljeđivati, a kroz njih se klinci zabavljaju i uče. Za izradu Lidlovih drvenih igračaka koristi se, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Proizvodi imaju i TÜV certifikat, jer je sigurnost djece na prvom mjestu.

Didaktičke igračke su više od zabave; one mogu utjecati na razvoj raznih djetetovih sposobnosti. Takve igračke angažiraju djetetova osjetila i maštu te ih potiču na interakciju s drugima.

Iz ponude izdvajamo drvenu željeznicu koja dolazi s bogatom opremom za različito kombiniranje, duljina staze može biti preko 4 metra, a samovozeća lokomotiva na baterije s funkcijom vožnje naprijed i natrag oduševit će svako dijete.

Tu su i neodoljiva drvena kuhinja, kuhinjski pribor te kuća za lutke, namještaj i set lutaka. Za male kreativce tu je kinetički pijesak za građenje, modeliranje i igranje. Idealan poklon za vašeg miljenika može biti i radni stol s alatom, uz kojeg može učiti kroz igru.

Farma, gusarski brod ili dvorac razveselit će i zabaviti svako dijete. Zanimljiva konstrukcija seta ‘Put oko svijeta’ sa zvučnim efektima i raznim figuricama, s prugom koja seže do 3 metra, ostavit će svakog klinca bez daha.

U ponudi su i razne slikovnice, bojanke, čarobne ploče za crtanje, 3D puzzle i mnoge druge igračke.

Komentiraj