Dwayne Johnson u osmominutnom videu isprozivao Donalda Trumpa

Glumac Dwayne Johnson prozvao je američkog predsjednika Donalda Trumpa u videu kojim podržava pokret Black Lives Matter. „Gdje si? Gdje je naš vođa u ovo vrijeme kada je naša zemlja na koljenima, moli, preklinje, povrijeđena, ljuta, frustrirana, u boli, samo želi da je čuju?“, rekao je Johnson u osmominutnom videu u kojem nije spomenuo ime Donalda Trumpa ali je jasno da je mislio na američkog predsjednika.

Johnson je nastavio riječima „Gdje je naš suosjećajni vođa koji će povući poteze važne za našu zemlju koja je na koljenima, koji će podići ruku i reći ‘Ustanite, ustanite sa mnom, jer sam s vama. Čujem vas, slušam vas. Obećajem vam da  ću napraviti sve što je u mojoj moći, sve do svoje smrti, do posljednjeg daha, kako bi napravio sve što mogu da kreiram promjene koje su potrebne kako bi normalizirali ravnopravnost jer su životi crnaca važni’. Gdje si ti?“. Dodao je i „Naravno, svi su životi važni, ali u ovom trenutku, definirajućem, središnjem, eksplozivnom trenutku kada je naša zemlja na koljenima… moramo reći riječi: Životi crnaca su važni“.

Johnson se ujedno zahvalio i ljudima iz zemalja diljem svijeta koji demonstriraju i time se solidaliziraju s pokretom Black Lives Matter.

Komentiraj