Dwayne Johnson se predomislio, neće se kandidirati za američkog predsjednika

Tijekom veljače ove godine glumac i bivši hrvač Dwayne „The Rock“ Johnson izjavio je kako bi razmislio o kandidaturi za američkog predsjednika ako je to ono što narod želi. Kako je posljednje istraživanje pokazalo kako bi 46 posto Amerikanaca glasovalo za njega u slučaju njegove kandidature za predsjednika, tako se tim povodom Johnson oglasio na Instagramu. Uglavnom, predomislio se.

Napisao je kako je vrtio glavom u nevjerici kada je saznao da mu 46 posto Amerikanaca daje podršku u eventualnoj utrci za predsjednika. „Na kraju dana, ne znam ništa o politici. Brinem za našu zemlju. Brinem za svakog Amerikanca. Možda imam neke kvalitete vođe ali to me ne čini nužno odličnim predsjedničkim kandidatom“.

„Nisam političar i stoga me nije brioga na kojoj strani ulice živite. Važne su osnovne životne vrijednosti. Radite naporno, brinite za svoju obitelj, budite pristojni spram drugih ljudi, budite ponosni, poštujte svakoga i nemojte biti govno. Istina je da ja nisam političar“, zaključio je Johnson.

Uspješni glumac kojeg ćemo uskoro vidjeti u filmu „Red Notice“ sa Gal Gadot i Ryanom Reynoldsom u glavnim ulogama prvi je puta 2017. godine rekao kako ozbiljno razmišlja o kandidaturi za američkog predsjednika.

Komentiraj