Film & glazba
Decoration icon

dwayne johnson

Dwayne Johnson postaje najplaćeniji glumac na svijetu, za sljedeći film dobit će suludi honorar

Autor:

HBO

Sljedeći film Dwaynea „The Rock“ Johnsona biti će akcijska komedija „Red One“ koji će snimiti za streaming platformu Amazon Prime i u kojem će glumiti zajedno sa Chrisom Evansom, JK Simmonsom i Lucy Liu. No, ono po čemu će ostati upamćen jest rekordna visina honorara koju će Johnson dobiti za ulogu u ovom filmu. Kako javlja portal Puck, Johnson će za tu ulogu dobiti nevjerojatnih 50 milijuna dolara.

Time će preteći Roberta Downeya Jr. koji je za ulogu u filmu „Kapetan Amerika: Građanski rat“ dobio 40 milijuna dolara a isti je iznos dobio i Will Smith za ulogu u filmu „Kralj Richard“. Dwayne Johnson postao je glumac koji je dobio najviši honorar za ulogu u jednom filmu. Što se tiče radnje filma „Red One“ koji se trenutno snima, zna se da će Johnson glumiti komandanta Calluma Drifta dok ga režira Jake Kasdan.

O filmu je prošle godine govorio Chris Evans te je rekao kako mu je taj film „pao u krilo“ te ga nije mogao odbiti. Za Johnsona je rekao „Dwayne je jednostavno nevjerojatan. On je divan tip. Zabavan je. Šarmantan, zna što radi“.

Uz sve to, The Rock je rekao da se trenutno više ne bavi mišlju da se kandidira za predsjednika SAD-a. On je o toj mogućnosti prvi put govorio 2016. godine kada je rekao kako ne bi odbacio mogućnost da se kandidira. Koju godinu kasnije rekao je da ozbiljno razmišlja uključiti se u kandidaturu za predsjedničke izbore 2020. godine. Nakon toga je odbacio tu mogućnost da bi 2021. rekao kako i dalje razmatra tu opciju, dodajući da bi za njega glasalo 46 posto Amerikanaca.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.