ZZZagreb Delimano Food Festival održava se od 2. do 4. lipnja

ZZZagreb Delimano Food Festival, Borna Filic/PIXSELL

Zagrebački Strossmayerov trg i ove će godine biti domaćin festivalu ukusne ulične hrane i to od 2. do 4. lipnja, kad će ugostiti već tradicionalni ZZZagreb Delimano Food Festival.

Organizatorica festivala, Lana Klingor Mihić ističe kako se i za ovogodišnje izdanje “priprema puno kulinarskih i gastro iznenađenja”, navedimo kako opet kuha chef Andrej Barbieri…

ZZZagreb Delimano Food Festival ponovo će biti spoj ukusne hrane, kulinarskih radionica i osvježenja u kojima će svaki posjetitelj pronaći nešto po svom izboru.

Na menuu će se između ostalog naći: Burger s plavim sirom, Veggie salata, tri vrste Arepe u izvedbi Ricarda Louqea te Barbieri’s choice, dva jela po izboru Andreja Barbierija a riječ je o brudetu od mrkača i leće te roastbeef sendviču sa grilanim sirom te naravno Ham Steak i Tzatziki Janjetina.

Za dobru vinsku kapljicu pobrinut će se Feravina sa svojim najboljim sortama i probranim berbama, za mesne delicije zaslužna je Mesna industrija braće Pivac, tu je i vrhunsko Pan pivo…

Puno odličnih gastro specijaliteta i ostalih iznenađenja najbolja su pozivnica da ne propustite ovogodišnje izdanje ZZZagreb Delimano Food Festivala.

Komentiraj