Zvijezdino ulje, majoneza, tvrdi margarin i Margo među najsnažnijim su brandovima u Hrvatskoj

facebook.com

Zvijezdini ulje, majoneza, margarin i nenadmazivi Margo najsnažniji su brandovi u svojim kategorijama i nalaze se među TOP 15 brendova na Brand Score listi, potvrđujući da hrvatski potrošači nagrađuju stoljetnu tradiciju i kvalitetu proizvoda pod okriljem Zvijezde, prve hrvatske tvornice ulja.

Rezultati su to velikog istraživanja nezavisne agencije Ipsos Puls – Brand Score.

“Zahvaljujući recepturi i visokokvalitetnim sirovinama, ali i osluškivanju potreba potrošača te praćenju svjetskih trendova Zvijezdini proizvodi prepoznati su u gotovo svakom kućanstvu u Hrvatskoj. O prepoznatljivosti i kvaliteti naših proizvoda govori i ovo priznanje koje nam je motiv daljnji rast i razvoj“, istaknula je Marina Knežević, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi koja je lani proslavila stoljeće uspješnog poslovanja.

O kvaliteti Zvijezdinih ulja govori i nagrada Povenjak za ekstra djevičansko maslinovo ulje koje su maslinari proglasili najboljim uljem koje se može kupiti na policama trgovina. Priznanje je osvojila i Zvijezdina majoneza koja se proizvodi od 1959. godine.

Zvijezda je tržišni lider i u kategoriji margarina koji proizvodi od davne 1956. godine, otkad je postao nezamjenjiva namirnica za kuhanje, pečenje te izradu kolača i slastica.

Ovogodišnje istraživanje, kojim su obuhvaćena 1 376 branda na hrvatskom tržištu unutar 69 FMCG kategorija, potvrdilo je lojalnost potrošača prema domaćim brandovima, prije svega zbog kvalitete i posebnosti proizvoda, dugogodišnje tradicije uz praćenje svjetskih trendova.

Do danas Zvijezda ostaje jedini proizvođač majoneze i proizvoda na bazi majoneze u Hrvatskoj.

Komentiraj