Zvijezda

Zvijezda u sat vremena proizvede 15 000 pakiranja novog proizvoda Margo s maslacem

Svakih sat vremena iz Zvijezdina pogona margarina na zagrebačkom Žitnjaku izađe 15 000 komada Marga s maslacem.

Riječ je o novom proizvodu koji je tržištu predstavila Zvijezda, najveća hrvatska tvornica ulja i jedini proizvođač margarina u Hrvatskoj.

Proizvodnja se odvija tri smjene u pogonu koji je nedavno moderniziran uz sufinanciranje Europske unije. Vrijednost je investicije 29 milijuna kuna, za što su odobrena sredstva iz EAFRD-a u iznosu od 14.5 milijuna kuna, dok je ukupna investicija u modernizaciju i ostalih procesa iznosila 50 milijuna kuna.

Novi pogon efikasniji je u proizvodnji uz smanjenje troškova energije u proizvodnom procesu. Investicijom je uloženo u nabavku novih strojeva za pakiranje tvrdih i mazivih margarina, kao i modernizaciju sustava ledene vode što je omogućilo omogućiti smanjenje gubitaka energije korištenjem novih izolacijskih materijala i suvremenije opreme.

Margo s maslacem, kao i ostali proizvodi iz Zvijezde, prije izlaska na tržište prošao je strogu kontrolu kvalitete.

Godišnje se u laboratorijima prve hrvatske tvornice ulja provede više od 100 tisuća analiza – sirovine, procesa proizvodnje i finalnih proizvoda.

Margo s maslacem kao i ostali proizvodi iz Zvijezdine Margo linije, bogat je vitaminom D koji je neophodan za normalno funkcioniranje ljudskog organizma te štiti kosti i zube. Moderan način života uključuje sve manje sati koje provodimo na otvorenom, a Margo s maslacem osigurava dnevnu potrebu za “vitaminom Sunca”, čime vas čini zdravim i vitalnim.

“Zvijezdina prepoznatljiva kvaliteta i okus rezultat su kontinuiranog ulaganja u razvoj i istraživanje tržišta pri čemu svoj poslovni uspjeh temeljimo na zadovoljenju potreba naših potrošača”, izjavila je Marina Knežević, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Komentiraj