Zvijezda “Stranger Thingsa” skoro odustala od glume zbog “Igre prijestolja”

Millie Bobby Brown, 16-godišnja glumica koju je proslavila uloga u serijio „Stranger Things“, a koju trenutno gledamo u Netflixovom filmu „Enola Holmes“, svojedobno je otišla na audiciju za ulogu u seriji „Igra prijestolja“. Nakon što nije dobila ulogu, bila je toliko razočarana da je željela napustiti glumu, priznala je proteklog vikenda tijekom gostovanja u talk showu „The Tonight Show starring Jimmy Falllon“. „Bila sam strašno razočarana time što su me odbili na audiciji za ‘Igru prijestolja’, svima sam to rekla“, rekla je Millie Bobby Brown i dodala „Ova industrija prepuna je odbijanja. Dobivate više negativnih odgovora – daleko više –  dok konačno ne dobijete ulogu. Dolazila sam na audicije za reklame, bilo kakve reklame.  A onda sam otišla na audiciju za ‘Igru prijestolja’ i dobila negativan odgovor. Tada sam pomislila ‘Ovo je teško za prihvatili’ jer sam doista željela ulogu u toj seriji“.

Nakon te neuspješne audicije, Millie Bobby Brown otišla je na audiciju za Netflixovu seriju „Montauk“ te je izjavila kako joj je to bio posljednji pokušaj da pokrene svoju glumačku karijeru. „Dva mjeseca kasnije javili su mi kako bi razgovarali sa mnom preko Skypea“, podsjetila se Millie Bobby Brown. „Tada su mi spomenuli seriju ‘Stranger Things’ ali serija ‘Montauk’ bila je ona koja mi je dala nadu da ću uspjeti“.

Ljetos je sličnu priču ispričao 17-godišnji Finn Wolfhard, njezin kolega iz serije „Stranger Things“, koji je rekao kako je već bio odustao od glume te gotovo da nije poslao svoju video snimku potrebnu za audiciju za tu seriju. Ipak ju je poslao te tako dobio ulogu Mikea Wheelera.

Komentiraj