Zvijezda “Povratka u budućnost” opisala najmračnije trenutke svog života

Poznato je da Michael J. Fox (59), zvijezda trilogije „Povratak u budućnost“, već godinama boluje od Parkinsonove bolesti koja mu je dijagnosticirana 1991. Međutim, sada je u intervjuu za magazin People progovorio o zdravstvenim problemima koji su ga pogodili posljednje dvije godine i koje nisu direktno povezane s Parkinsonovom bolešću.

Prije dvije godine otkriven mu je tumor na kralježnici. „Ako ga ne operiram, ostat ću paraliziran“, izjavio je Fox za magazin People. „Tumor je stezao kralježnicu te su kirurzi morali biti vrlo oprezni prilikom njegovog uklanjanja kako ne bi došlo do dodatnog oštećenja“. Operativni zahvat je bio uspješan, ali je Fox slijedećih četiri mjeseca učio ponovo hodati. Tijekom tog vremena došlo je do nove nesreće.

Jednog jutra, dok je boravio u svom stanu u New Yorku, pao je i slomio ruku. „To je bio najmračniji trenutak. Pukao sam. Sjedio sam naslonjen na zid u kuhinji, čekao dolazak hitne pomoći i pomislio ‘Ne može gore od ovog’. Tada sam počeo sve propitivati, u stilu ‘Ne mogu se se na ovo smijati. Ne vidim pozitivnu stranu u ovome. Sve je ovo bol’. Parkinsonova bolest, leđa, ruka… I kako onda da ja kažem nekome ‘Glavu gore, gledaj pozitivno, sve će biti u redu“.

Fox se tijekom posljednja dva i pol desetljeća posvetio ulogama u televizijskim serijama kao što su „Svi gradonačelnikovi ljudi“, „Dobra žena“ i „Dobra bitka“.

Komentiraj