Zvijezda “Nemoguće misije” priznao da je godinama bio depresivni alkoholičar

Simon Pegg najpoznatiji je široj publici po ulozi u franšizi „Nemoguća misija“ s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. U intervjuu za The Sunday Times ovaj 50-godišnjak  priznao je kako od 18. godine boluje od depresije a u kasnim tridesetima, nakon što je glumio u trećem dijelu filma „Nemoguća misija“, postao je ovisan o alkoholu.

„Nalazite se u privatnom paklu. Pred drugim ljudima pokušavate izgledati normalno. Pokušavate stvoriti realnost u kojem ste dobro, pokušavate vjerovati u to, ali je očito da niste dobro. Tužni ste, opijate se ili radite nešto drugo kako bi pokušali promijeniti  stanje u kojem se nalazite. Vi ste u nekoj vrsti podijeljene osobnosti“, izjavio je Pegg i dodao kako misli da je njegov najbolji prijatelj i suradnik, glumac Nick Frost, znao za njegovu ovisnost ali to nije želio priznati jer je sve to skupa bilo prestrašno.

Zbog svega toga Pegg je prije deset godina proveo neko vrijeme u bolničkoj rehabilitaciji. Sada živi u Hertfordshireu sa suprugom i kćerkom ali kaže kako je i dalje svjestan svog stanja koje je takvo da ne možete reći kako vam je sada bolje.

Osim što trenutno snima sedmi dio filma „Nemoguća misija“, Simona Pegga gledat ćemo krajem godine u tv seriji „Truth Seekers“ zajedno s Nickom Frostom. To će biti njihova televizijska suradnja nakon 19 godina i serije „Spaced“.

Komentiraj