Zvijezda filma “Pasija” vjeruje da bogataši piju krv djeci i uzimaju im adrenalin

Jim Caviezel, glumac najpoznatiji po ulozi Isusa u filmu „Pasija“ (The Passion Of The Christ), promovira lažnu teoriju zavjere grupacije QAnon po kojoj bogataši ispijaju krv djeci kako bi se pomladili. On je u petak gostovao na Health and Freedom konferenciji u gradu Tulsa u Oklahomi na kojoj su govorili i brojni desničari, ljubitelji teorija zavjera.

Caviezelov posljednji film je „Sound of Freedom“ u kojem on glumi bivšeg tajnog agenta koji napušta svoj posao kako bi se suprotstavio trgovini djecom koja završavaju kao seksualno roblje. To je iskoristio da predstavi teoriju koja se naziva „adrenochroming“ a po kojoj bogataši muče djecu kako bi preuzeli njihov adrenalin u svrhu pomlađivanja.

„U osnovi, u vašem se tijelu nalazi adrenalin. Kada ste prestrašeni, proizvodite adrenalin. Ako ste sportaš, u četvrtoj četvrtini osjetiti će te udar adrenalina. Ako dijete zna da će umrijeti, njegovo tijelo lučiti će adrenalin. To je nešto najstrašnije što možete zamisliti. Ti ljudi to rade i za njih neće biti milosti“, izjavio je Caviezel.

Za kraj konferencije najavljeno je da će govoriti pastor Jackson Lahmeyer i pastor Craig Hagin nakon čega će se organizirano paliti maske koje služe za zaštitu od širenja korone. Taj događaj najavljen je pod nazivom „Vrijeme je da zapalimo te maske“.

Inače, tom prilikom Caviezel je potvrdio da će se snimati nastavak filma „Pasija“. „Mel Gibson poslao mi je treću verziju scenarija. Film će se zvati ‘The Passion of the Christ: Resurrection’. Biti će to najveći film u povijesti filma“.

Komentiraj