Zvijezda Breaking Bada: Nije normalan ni Trump ni oni koji ga podržavaju

Nevjerojatna izjava američkog predsjednika Donalda Trumpa kako bi možda ubrizgavanje dezinfekcijskog sredstva ubilo koronavirus kod oboljelih izazvalo je komentare i među hollywoodskim glumcima. Jedan od njih je i Bryan Cranston, glumac koji se proslavio ulogom u tv seriji „Breaking Bad“. On je na Twitteru napisao kako više ne vjeruje da je Trump razuman.

„Prestao sam se brinuti o predsjednikovom duševnom zdravlju. On nije ubrojiv. Njegova bolest ne ispunjava me bijesom već dubokom tugom. Ono što me brine je neubrojivost onih koji podržavaju ovog duboko problematičnog čovjeka koji vodi našu zemlju“, objavio je Cranston.

On je već dugo vremena glasan kritičar Donalda Trumpa te je još u prosincu 2018. izjavio kako je pronašao vezu između američkog predsjednika i televizijskog voditelja Howarda Bealea, lika kojeg je glumio u broadwayskoj adaptaciji filma „TV mreža“. Cranston je prošlog ljeta dobio nagradu Tony za tu ulogu, a prilikom dodjele nagrada odupro se Trumpovom napadu na novinare. „Novinari su na prvoj liniji borbe za istinu. Mediji nisu neprijatelji naroda. Demagogija je neprijatelj naroda“, izjavio je tada.

Komentiraj