ŽUTI KLIK Hrvatska pošta pokrenula internetsku trgovinu

Hrvatska pošta

Otvorena je internetska trgovina Hrvatske pošte – Žuti klik.

Uz niz pogodnosti za dostavu i plaćanje, korisnicima nudi širok raspon asortimana po vrlo povoljnim cijenama.

Na internetskoj adresi – www.zutiklik.hr – svaki kupac može naći nešto po vlastitom ukusu. Bogata ponuda kvalitetnih i probranih proizvoda nudi se u kategorijama:

  • vrt i alati,
  • igračke i dječja oprema,
  • sport i slobodno vrijeme,
  • dom,
  • akcije i prigodni proizvodi.

Ponuda će se kontinuirano obogaćivati novim kategorijama atraktivnih proizvoda.
Posebnost Žutog klika je u tome što se svi proizvodi iz ponude osim na internetskoj stranici mogu kupiti i narudžbom u bilo kojem poštanskom uredu Hrvatske pošte ili pozivom u Kontaktni centar na broj: 072 07 07 07.

Iz tog razloga Žuti klik označava novu eru e-trgovine u Hrvatskoj. Velika mreža s više od tisuću poštanskih ureda u kojima je moguće naručiti proizvode bit će mnogim kupcima u Hrvatskoj prvi korak prema naručivanju proizvoda online.

Najveća je pogodnost za sve kupce besplatna dostava kupljenih proizvoda bilo na kućnu adresu bilo u najbližu poštu. Osim mjesta dostave, korisnici sami odlučuju o načinu plaćanja, a mogu odabrati plaćanje karticama, PayPalom ili plaćanje poštaru prilikom dostave paketa.

Digitalizacija je za Hrvatsku poštu filozofija razvoja i pokretač novih projekata u poslovanju kao važan dio razvojne ‘Strategije Pošta2022’, jer razina inovativnosti i brzina prilagodbe digitalnom svijetu jamče opstanak na tržištu.

Razvitkom novih, tehnološki rješenja u području e-trgovine Hrvatska pošta prepoznata je kao tvrtka koja prati i razvija kvalitetne usluge za sadašnje i buduće potrebe svojih korisnika.

Komentiraj