‘ZRINSKI ĆE BITI PRVAK’ Komak: ‘Šibenik, banda i lopovi. Ispali su i opet će ispasti’

Autor:

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

HNL nam je riješen što se naslova tiče, ali u 1. NL (koju svi zovemo ‘Druga liga’) traje utrka osječkog Zrinskog i Šibenika. Još ih čeka i međusobni ogled. Zrinski je posljednju utakmicu dobio golom iz zaleđa


Bio je to pogodak u sudačkoj nadoknadi, strijelac Dominik Dogan u 94. minuti. Gol protiv Jaruna koji je Zrinskom vratio dva boda prednosti nad Šibenikom.

Trener Jaruna, ex-Vatreni Jerko Leko bio je ljut, konstatirao da je utakmicu odlučio sudac. Hrvatskoj javnosti sad već itekako poznati predsjednik Zrinskog Osječko 1664, Ivan Komak dao je svoj sud.

O suđenju, o zaleđu, o Šibeniku pa i o sljedećoj HNL sezoni.

“Nemam pojma za zaleđe, nisam vidio snimku i ne čitam portale. No, pitam vas ja sad nešto. Šibeniku su dosudili devet penala, pa o tome ne pričaju. Dolaze kod nas, pa neka nas pobijede ako su tako bolji kao što pričaju. Ne želim gubiti vrijeme na njih. Svaku utakmicu donose 50 tisuća eura da bi stimulirali ekipe koje igraju protiv nas. Neka, na to imaju pravo”, govorio je Komak u interviewu za Index.

PRVA L(J)IGA? ‘Istom rukom stišće krunicu i m..a’? Tužba za klevetu već se piše

“Jarun je u posljednje vrijeme stalno igrao s mladim igračima, a baš su protiv nas zaigrali Ibanez i svi stariji iskusniji igrači. Ništa to nije slučajno. Ali, mene nije briga za Šibenik i stvari čime se oni služe. Mi želimo biti gospodski klub, mi pobjeđujemo, u formi smo i kad nam dođu, dobit će pet komada, što će biti točka na i”.

Nije ga briga za Šibenik, ali nije ni stao govoriti o njima:

“Zaleđe… Pa Šibenik svaku utakmicu pobijedi golovima iz zaleđa ili penala. Devet penala, sedam golova iz zaleđa. Nikad nisam htio o tome pričati. Ne želim uopće pričati o tome. Neka igraju nogomet, a ne da se bave švercom. Ako Savez želi, neka onda Šibenik gurne u SHNL. Lopovi, ispali su i opet će ispasti. To je banda nesposobnjakovića. Trener im je na našu utakmicu protiv Jaruna došao s torbom punom novca i kad smo dali gol za pobjedu, samo je pobjegao. Ma, ne želim uopće pričati o njima”.

I zaključno, predsjednik Zrinskog Osječkog 1664 već zna tko će biti prvak. Ne 1. NL i ne ove sezone. Nego prvak Hrvatska, osvajač titule u HNL-u sljedeće sezone:

“Zapamtite što ću vam sad reći. Zrinski će iduće sezone biti prvak Hrvatske. Zadnje kolo ćemo proslaviti s pet bodova prednosti. Osijek će prvi put u povijesti imati prvaka Hrvatske. Dragi Bog je s nama. Nekoliko utakmica smo pobijedili golovima u 93. ili 94. minuti”, rekao je Ivan Komak za Index.

LIVAJA U ‘TREĆU LIGU’? Komak: Hajduk je pogriješio dovođenjem Perišića i Brekala!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.