Kasni zrakoplov Croatia Airlinesa s kojim se srebrna hrvatska nogometna reprezentacija vraća sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, pa bi umjesto u predviđenih 14,05 sati trebao sletjeti u Zračnu luku Franjo Tuđman u 15,10 sati.

U Zračnoj luci već je sve spremno za doček, kao i otvoreni autobusi s crveno-bijelim kvadratićima, u kojima će se Vatreni voziti do Trga bana Josipa Jelačića, gdje je organiziran spektakularan doček. Mažoretkinje će se posložiti u svečani špalir, a nakon što ga Vatreni prođu, ući će u otvorene autobuse koje će voziti dvije vozačice u hrvatskim dresovima.

Brojni navijači okupili su se ispred starog terminala zagrebačke Zračne luke kako bi dočekali hrvatske nogometaše koji se u domovinu sa Svjetskog prvenstva u Rusiji vraćaju sa srebrom oko vrata.

Otvoreni autobus s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom: Ulica Rudolfa Fizira –  Zagrebačka ulica –  Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske  – Frankopanska ulica  – Ilica  – Trg bana Josipa Jelačića.

Komentiraj