Zoran Milanović: ‘Vjerujem da ću stranku voditi u još jednu parlamentarnu pobjedu’

Igor Kralj/PIXSELL

Kandidat za predsjednika SDP-a, aktualni predsjednik stranke Zoran Milanović na stranačkom skupu u Varaždinu u petak navečer okupljenim  je članovima rekao da vjeruje kako će imati priliku voditi stranku u još jednu parlamentarnu pobjedu.

“Bila je ovo dugačka kampanja, duža od parlamentarne, već pomalo i zamorna, ali neka. To je demokracija, tako treba biti. Karte su na stolu i ljudi imaju jasan izbor, biraju između dva kandidata, sutra će odabrati i vjerojatno će odabrati mene”, rekao je Milanović  u Varaždinu, na zadnjem stranačkom skupu prije unutarstranačkih izbora.

“Vjerujem da ću imati prilike stranku voditi u još jednu parlamentarnu pobjedu. Imali smo dosad jednu veliku pobjedu  i imali smo ovu čudnu situaciju koja sada rezultira bezvlašćem u državi”, rekao je Milanović.

Okupljenim stranačkim kolegama je poručio kako je zadatak SDP-a da oko sebe okupe stranke ljevice i stranke centra.

“Naš je zadatak da skupimo glave zajedno, da okupimo sve ono što je na ljevici i u centru, sve ono što diše slobodarski, zapadno i napredno. Pokazivali smo da smo to u stanju  i bit ćemo opet”, rekao je Milanović.

Na kraju je zahvalio svim članovima na podršci i poručio: “Nisam čovjek od emocija, ali volim vas, I love you”.

Članovi SDP- a  po načelu jedan član- jedan glas glasat će na biračkim mjestima u općinskim, gradskim i mjesnim organizacijama sutra između 9 i 18 sati, osim u organizacijama s manje od 30 članova kojima je omogućeno da birališta otvore kasnije.  Središnja izborna komisija privremene neslužbene rezultate bi trebala objaviti u 21 sat, nakon čega se očekuju izjave dvojice kandidata- Zorana Milanovića i Zlatka Komadine.

Komentiraj