Zoran Mamić: “Vratio sam se iz Dubaija u Zagreb”

Bivši trener Dinama Zoran Mamić, pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, vratio se u srijedu u Zagreb iz Dubaija.

Mamić je sam RTL-u potvrdio da se vratio u Zagreb. Njegovo je putovanje u Dubai izazvalo kontroverze i spekulacije da se neće vratiti u Hrvatsku na izdržavanje kazne nego će ostati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

No, vratio se u Zagreb dan uoči utakmice Dinama u četvrtfinalu Europa lige protiv Villarreala.

Nakon izricanja pravomoćne presude, a prije nego što je otišao u Dubai, Mamić je posjetio brata Zdravka u BiH.

Vrhovni sud, podsjetimo, potvrdio je prošlog mjeseca nepravomoćnu osuđujuću presudu protiv Zdravka i Zorana Mamića te bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića. Zdravko Mamić je tako i pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, a njegov brat Zoran na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

“Presuda je bila nepravomoćna, ali otkako je postala pravomoćna, naglašavam da se i dalje ne osjećam krivim. Poštujem tu odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke. Kako odluče, tako će biti”, rekao je Mamić. U razgovoru za RTL kazao je i da će vidjeti postoji li mogućnost odgode, jer ima dijete od godinu dana. “U načelu sam spreman to što prije riješiti. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i nakon toga želim normalno živjeti”, poručio je. U međuvremenu je dao ostavku na mjesto trenera Dinama.

 

Komentiraj